Gå til innhold
Ronnie Jacobsen med band
Lørdag 26. august
på Teateret

Velkommen til en forrykende konsert med Spellemannpris vinner Ronnie Jacobsen med band.
Ronnie Jacobsen har lang fartstid i det norske rock- og bluesmiljøet. Han regnes som en av landets aller beste gitarister og er høyt respektert for sin langvarige innsats for den tradisjonelle bluesmusikken. Den kritikerroste og to ganger spellemannsnominerte artisten har siden 2002 vært en av landets fremste og mest nyskapende bluesartister.
Vetrhus Bluesband
Lørdag 30. september
på Teateret

Vetrhus, Norges heftigste bluesrockshow!
Vetrhus Bluesband har et trofast publikum som følger dem, så forvent fullt hus, en god porsjon rock’n roll, dans og moro.
Helge Tverdal (vokal), Daniel J. Kambestad (munnspill), Kjell Arne Bauge (gitar), Kjetil Huus (bass) og Bjørn Moe (trommer) den norske vestkystens mest ”livate” bluesband. Vetrhus spiller svingende blues og rock mens de lager et helsikes liv på scenen. Derfor blir de elsket av publikum hvor hen de reiser for å opptre. Vokalist Helge Tverdal (han fra Idol, du vet) og munnspiller Daniel J. Kambestad (han som er barbeint) er søkkende fulle av humør som smitter. Jeg vedder på at de står opp hver morgen og tenker:
We will entertain you!
Disse fem gutta fra Odda gjør seg like godt i det store formatet som på de små tette scenene, men ingen band sprudler slik over av spilleglede som Vetrhus når de entrer scenen.
Hold godt på hatt og briller for dette kan bli et forrykende bluesrockshow. Når lokalet fylles av glade og feststemte gjester, og silkebrisen er på topp, lover gutta i Vetrhus en konsert du sent vil glemme.

Stein Stokke band
Lørdag 28. oktober
på Teateret

Stein Stokke har drevet med musikk siden 60-tallet, og har gjennom flere tiår etablert seg som en markant bluesartist, velkjent for sin rå og kraftige, samtidig sjelfulle stemme, og sitt personlige munnspilluttrykk. Han er vel den eneste som også trakterer baryton (euphonium) i et bluesband. Inspirert av et vell av musikere som deltabluesen til Tommy Johnson, råheten til Howlin’ Wolf, munnspillet til Little Walter og Sonny Boy Williamson, og de soulfulle Little Milton og Ruth Brown, skriver Stein de aller fleste tekster og melodier selv med røttene dypt forankret i bluesens næringsrike jordsmonn. Noen av hans tekster er sågar blitt gjengitt i tidsskrifter, og han er kjent for å krydre sine konserter med kjappe replikker og gode historier omkring låtene.
Klubben ønsker å vite din mening her, god hjelp for oss dette
Vidar Busk med band
Lørdag 25. november
på Teateret

Vidar Busk (født 19. mai 1970 i Langesund) er en norsk gitarist, vokalist, låtskriver og plateprodusent innen sjangrene blues og soul. Han vokste opp i Langesund, men reiste til USA som 15-åring for å spille i bandet til den amerikanske bluesartisten Rock Bottom. Han turnerte i USA i flere år før han vendte tilbake til Norge i 1990, og vant Smugetprisen 1994.
Han fikk seg etter hvert et fast backingband og platedebuterte under navnet Vidar Busk & His True Believers med Stompin Our Feet With Joy i 1997. Albumet ble godt mottatt i bluesmiljøene og belønnet med NBFs Bluespris under Notodden Blues Festival. For sitt andre album, I Came Here To Rock, ble han kåret til årets artist under Spellemannprisen 1998 mens albumet ble nominert i klassen rock. Han og backingbandet ble også nominert til Spellemannprisen 1999 i klassen rock for Atomic Swing, det tredje albumet med His True Believers som backingband. Etter Atomic Swing ble backingbandet oppløst, men ble senere gjenforent og ga i 2021 ut albumet The Civilized Life.[4] For albumet ble de nominert til Spellemannprisen 2021 i klassen blues
På denne konserten spiller han med noen av Kristiansands mest renommerte musikere: Tor Einar Jacobsen, Bruce Rasmussen og Einar Wallen Mjåland. Det lover garantert for en unik og fantastisk konsert.
Klubben ønsker å vite din mening her, god hjelp for oss dette
Powered by Poll MakerHold deg oppdatert med hva som skjer i klubben vår
ved å abonnere på vårt Nyhetsbrev
c/o Jens Anders Ravnaas
Bekkedalen 7
4638 Kristiansand
Org. nr: 921397062
Created With WebSite X5Tilbake til innholdet