Gå til innhold
Medlemsfordeler
Vis ditt medlemskort du har i vår Gnist-app når du vil ut å gjøre en god handel eller nyte et et godt måltid hos en av våre avtale-partnere


    


MONTER

INNTIL 45% RABATT

Det ytes rabatt kun på veiledende priser. Avtalte rabatter varierer fra varegruppe til varegruppe.
Medlemsrabatter gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser,da dette er allerede er rabatterte priser. Disse vil stå uten rabatt på kvitteringen i kassen. Avtalte rabatter oppnås ved å fremvise gyldig medlemskort i Gnist-appen. Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp. Gyldig ved alle Monter sine butikker i hele Norge. Oppgitt kundenummer gis kun til medlemmer.

    

FLÜGGER FARVE KRISTIANSAND

Få minst 20% rabatt på varer i butikken, og Flügger gir 5% bonus til klubben vår !
Skal du pusse opp? Da kan du som medlem få 20% rabatt på maling og verktøy, og samtidig være med å støtte vår klubb. Besøk Flügger Farge butikk i Kristiansand, vis medlemskort med rabattkoden i Gnist-appen. Ofte tilbys rabattkampanjer opptil 40% til våre medlemmer.
Butikken tilbyr og profesonell malertjenester til svært gunstig pris, deg som:
  • Malerarbeid - Tapetsering - Mikrosementarbeid
  • Gunstige priser
  • Kvalitetsarbeid til avtalt tid
  • Kvalitetsprodukter fra Flugger og Deco design.
Medlemsrabatter gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser,da dette er allerede er rabatterte priser. Disse vil stå uten rabatt på kvitteringen i kassen. Avtalte rabatter oppnås ved å fremvise gyldig medlemskort i Gnist-appen. Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp. Gyldig ved alle Monter sine butikker i hele Norge. Oppgitt kundenummer gis kun til medlemmer.
NB. Spesialkampanjer rettet mot våre klubb-medlemmer er ofte opp i over 40% ! Klubben informerer deg da.
    


WÜRTH KRISTIANSAND
GODE PRISER FOR VÅRE MEDLEMMER

Totalleverandør av forbruksmateriell Festemidler, kjemikalier, håndverktøy, maskiner, HMS, arbeidsklær og -sko, tak- og dukprodukter, kapp og slip, bilrekvisita, slanger og kuplinger. 25 000 artikler lagerført på hovedlager 225 000 artikler på fjernlager 55 butikker med lokaltilpasset sortiment Høy kvalitet på produkter og tjenester . Avtalen med CBRC gjelder kun i Kistiansand.
Vis ditt medlemskort i Gnist og du er sikret en god handel til veldig greie priser, topp kvalitet på varene og alltid hyggelig betjent av fagfolk hos Würth.

    

TEATERET
10 % MEDLEMS-RABATT

Vårt nye tilholdsted for CBRC. Teateret i Kristiansand er et kulturhus i Kristiansand fylt med musikk, teater, litteratur, kunst og debatt. Mange forestillinger, hele året. Se nettsiden for program. Her finner du også cafe, restaurant og bar. Vis ditt medlemskort i Gnist og du har rabatt på 10% på all mat og drikke hele året, også utenom våre konserter ! Avtalem gjelder i kke brennevin
    


HONNINGGUTTA AS

Få 15% rabatt i butikken som CBRC-medlem !

100% RÅ OG NATURLIG HONNING

Hos oss får du kun ekte og rå honning, akkurat slik biene lager den. Den er ikke varmebehandlet eller tilsatt noe som helst. Hver sort forteller hvilken blomst eller plante biene samler nektar fra. Honning som spores tilbake til én blomst, er monofloral, som Lynghonning eller Appelsinblomsthonning. Honninger som Fjell og Blomsterhonning, som ikke spores tilbake til bare én blomst, men hundre eller tusenvis, er multiflorale. Vi er stolte over at honningen vår ikke blandes og at hvert glass kan spores tilbake til den enkelte bigård. Det gir både tydelig og ren smak. Vårt utvalg passer til alt av mat og drikke. Gi deg selv eller noen du er glad i en søt og flott gave. Vis medlemskortet i Gnist og du får 15% rabatt. Gjelder kun ved kontant-kjøp


    

FERDINANDS
10% medlems-rabatt på kjøtt, fisk og annet

Den klassiske omreisende kjøtt- og delikatesse leverandør. Kjøtt, fugl, vilt og snadder fra havet. Vi har tatt spranget ut i verden. En ny arena har åpnet seg og vi levere nå hjemme på døra. Vi har GRATIS leverering i Kristiansand & Omegn. Hva er en en omreisende leverandør - det er oss som alltid vil gi det beste av service. Det betyr at vi strekker oss gjerne litt lenger. Men kanskje det som betyr mest for deg er at vi kan levere hver dag til BEDRIFTER. For PRIVATE som bestiller gjennom vår nettbutikk er det GRATIS levering Mandag, Onsdag og Fredag mellom 12.00 til 18.00. Vis medlemskort og koden og du har da 10% rabatt på det du bestiller på deres nettbutikk. Gjelder kun kontantkjøp.

    

PER HAGEN AS
GODE PRISER

Alt av rekvisita og slitedeler til bilen din. Vi har også dekk, bilstoler, lakk og husmaling m.m. Besøk oss på Mjåvann Industriområde! Oppgitt kundenummer gis kun til medlemmer og vises i medlemsappen Gnist.


LOUIS LYDSTUDIO
1 INNSPILLING GRATIS OG 40% RABATT PÅ RESTERENDE

Egen Label og kan ordne med Copyright og uploading til Spotify. Behjelpelig med musikere.

1 gratis innspilling i studio og 40 % avslag på resterende innspilling for CBRC medlemmer. Må vise medlemskortet i appen

    

MØLLA BRUKTMARKED
20% RABATT

KRISTIANSANDS MEST SPENNENDE BRUKT MARKED.
Åpent alle dager også søndager. Over 2000 kvm over flere plan i historiske lokaler som bare det er verd besøket. Gjenbruk/ brukt,  antikk og retro.

Vis ditt CBRC medlemskort i Gnist-appen vår, og du får  20% rabatt på din handel her.  Kun kontant-kjøp

    

GRIM VINYL RECORD SHOP
10% RABATT

10% rabatt på CD, Vinyl, DVD, Blu-Ray, til CBRC-medlemmer. For alle som liker god musikk og film. Vi selger Vinyl, CD og DVD fra vår gjenbruksbutikk på Grim i Kristiansand. I hjertet av Sørlandet. Sørlandets største utvalg Vis medlemskort på Gnist-appen din.
    

INDIAN GARDEN
15% RABATT

Indisk restaurant i Kristiansand by. Vi tilbyr aromatiske smaker fra indiske kjøkken. Vis medlemskort på nye appen og du får 15% rabatt på Takeaway og på restauranten.  Dette er en ny og spennende restaurant i Kristiansand. Samme inngang som tidl. populære DownTown for noen år tilbake, i Dronningensgt. 66


    

BERGUM VERKTØY AS
GODE PRISER

Opplev et godt kjøp med vår avtale her. Selger verktøy, festemidler og masse andre ting folk har bruk for. Har et godt utvalg både til proffen og mannen i gata. Trenger du nytt verktøy? Trenger du råd? Bergum Verktøy er viden kjent for en fantastisk service.

Vis medlemkortet. Oppgitt kundenummer/rabattkode gis kun til medlemmer og vises i medlemsappen Gnist.
Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp

    

SYKKELBUTIKKEN I VÅGSBYGD
GODE PRISER

Vi har både butikk og verksted. Vi utfører service og reparasjon på alle typer sykler. Vi har barnesykler, terrengsykler, hybridsykler, el-sykler, sparkesykler, el-sparkesykler og alt tilbehør. Våre sykkelmerker er Haibike, EcoRide, Winora, Merida og GT. Vi har og 25 års erfaring i sykkelbransjen. Vis ditt medlemskort i Gnist-appen vår, og kjøper du sykkel, uansett pris, får du valgfritt tilbehør tilsvarende 10% av sykkelprisen. Eks. El.sykkel til 30 000 kr gir deg tilbehør for 3000 kr. Vis ditt medlemskort i appen ved kjøp. Avtalen gjelder kun kontantkjøp.


    

CARSHINE AS
10% PÅ UTVENDIG VASK OG POLERING

Enten det gjelder bilvask, lakk, vinduer eller interiør er riktig vedlikehold viktig for å bevare din bil. Vår lakkbehandling gir deg et enklere bilhold, men er også en meget effektiv forebygging mot rust. I tillegg er det en meget smart investering når det gjelder å bevare bilens annenhåndsverdi best mulig.
For å kunne tilby best mulige produkter og resultater, samtidig være kost effektive og fremstå profesjonelle flyttet vi i Februar 2019 inn i nye lokaler i Skibåsen 40D hvor vi også har fått helt nye selvvaskehaller også!

I løpet av 2018 behandlet Carshine over 7000 biler. Vi setter stor pris på tillitten og tilbakemeldingene vi får.
Vis medlemskortet i Gnist-appen vår og du får da prosenter på bilvask.


    

PIZZA & SHOW

15% rabatt til CBRC-medlemmer !

XXL Ekte Italiensk pizza med 100% italienske ingredienser, som blir stekt i vedfyrt profesjonell ovn.

Pizza &Show tilbyr den mest populære pizzaen i Kristiansand med gratis hjemlevering Pizzaen er autentisk italiensk bakt i en steinovn. Vi bruker bare italienske produkter for å få den beste pizzaen til den beste prisen i byen. Vårt team av pizzeriaer og leverandører er klare til å lage og levere pizza så raskt som mulig. Vis medlemskortet i din Gnist-app.


    

MEKONOMEN BUTIKK SØRLANDSPARKEN
I SNITT   29% RABATT

Velkommen til Mekonomen! Våre butikker er spekket med alt du trenger for å gjøre Bil-livet enklere. Alle våre ansatte er kunnskapsrike og hjelper deg gjerne om det skulle være spørsmål om bilen eller du trenger hjelp med monteringen.I vår Mekonomenbutikk-Skibåsen 22, Kristiansand, finner du ett bredt utvalg av reservedeler og tilbehør av høy kvalitet og til rett pris. Barnestoler, bremseskiver, oppbevaringsløsninger, vaske- og sikkerhetsprodukter er bare noen eksempler på alt vi fører.Vis ditt medlemskort i vår app, oppgi ditt kundenummer, og du får da i snitt 29% rabatt på det du kjøper her, gjelder ikke tilbuds- og kampanjevarer. Kun kontantkjøp.


    

ELEKTROIMPORTØREN

Stort utvalg i elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker
Sikre deg nå gode priser i en av Elektroimportørens hele 26 butikker spredt rundt i hele Norge. Vår avtale gjelder kun kontant-kjøp, og på veiledende priser. Kampanjer er og unntatt medlemsavtalen.


P    

CHRISTIANSSAND BLUES & ROCK CLUB


Som medlem i CBRC har du følgende fordeler:

- God rabatt på konsertbilletter,

- 5 utgivelser av Nordens ledende musikkmagasin Bluesnews.

- Rabatt på drikke i baren i konsertlokalet  under konserter, gjelder ikke sprit.

- Medlemspris på konserter hos alle norske bluesklubber tilsluttet Norsk Bluesunion

- Flotte konseropplevelser
Hold deg oppdatert med hva som skjer i klubben vår
ved å abonnere på vårt Nyhetsbrev
c/o Jens Anders Ravnaas
Bekkedalen 7
4638 Kristiansand
Org. nr: 921397062
Created With WebSite X5Tilbake til innholdet