Klubben ble startet høsten 2018 i Kristiansand. Med Kjell Mersland som initativ-taker fikk han med seg 3 andre i styret. Første konserten, Åpningskonserten, ble arrangert 26.1.2019 på Håndverkeren Restaurant og Pub på Øvre Torv i Kristiansand. Dette er blitt vår hjemme-arena. Hele 7 lokale blues-band stilte gratis opp og all billett-inntekt tilfalt klubben som start-kapital. Bilder fra Åpningskonserten finnes i vårt Foto-galleri.

Vi har konsert siste lørdag i hver måned på Håndverkeren, ikke i juli og august. Pr. 1.7.2019 har vi 164 medlemmer. Vi er tilsluttet Norsk Bluesunion.

Vi har som eneste klubb i Norge et gratis 6 ukers gitarkurs for våre medlemmer. Er du ny-begynner, eller bli enda bedre til å spille, ta opp igjen gitarspillinga etter lengre pause, er dette midt i blinken for deg. Se her for mere info