UNG BLUES / ROCK

Klubben går nye steg, og det nye og svært viktige steget er ungdommen . Vi bluesfolk har en svært viktig jobb å gjøre, se på våre konserter og festivaler rundt forbi hvor vi møter våre jevnaldrende eldre grå menn med hestehale, leiende på sin litt haltende dameledsager. Vel, nå er det større forskjell enn som så i blant oss. Bluesen hadde jo en blomstringstid her i landet på 80-90 tallet hvor flere bluesklubber da oppstod, nye bluesband kom, Norsk Bluesunion oppstod så etterhvert i kjølvannet av alle de nye bluesklubbene.

Christianssand Blues & Rock Club har lyst til gjøre noe med dette ved forskjellige grep. Under, eksempler på tiltak, og ytterlige flere kan komme til.

Bl.a. invitere unge band og enkeltartister til å opptre for oss og våre gjester på vår scene 2. Lokale og utenbys artister
Tilby dem kursing og rådgivning.
Talent-konkurranse med pengepremie og platekontrakt
Vi vil knytte kontakter mellom musikere for å hjelpe til eks. å danne band el.a. hjelp
Work-shop hvor vi inviterer erfarer musikere.

Få avtale med “Blues-foredragsholdere” om besøk på skoler og fritidsklubber.
Få en person i styret til å håndtere vår Ungdomsatsing.
Vi vil være offensive i forhold de støtteordninger fra private og offentlige organer.
– Og, vi sier ikke nei til private sponsorer som synes dette virker veldig positivt.

Nyhet: Vi har nå opprettet vår Facebook-gruppe med navn MUSIKER SØKER MUSIKER I AGDER
Vi håper vi nå kan se nye band og artister komme frem ut av våre tiltak etterhvert. Vi er på hugget og er svært glade for å få tilbakemeldinger fra dere.
Egen E-post adresse er ungblues@cbrc.no

Siste:

Vi har nå vårt eget øvingslokale, i et tidligere utested, hvor vi har stående full backline til bruk for våre spillekåte ungdommer. For å benytte seg av øvingslokalet må man være medlem av CBRC.  CBRC har og mulighet til å åpne dette lokalet for publikum. Vi har bar-løsning i den ene enden av lokalet og liten scene i andre.  Stedet var kjent under navnet Spot tidligere. Publikumskapasitet ca 55.